Fretex.no – Nettbutikk Med Moteklær For Damer Og Herrer

Velkommen til vår nettbutikk! Skattekisten er åpen hele døgnet. Her finner du et godt utvalg av second hand. Velg dine favoritter!

profile_253037100_75sq_1353063927

Velkommen til vår nettbutikk!

Fretex kombinerer to store trender innen mote og shopping – vintage og netthandel.

Kunder over hele landet får nå muligheten til å finne vintagegodbiter fra Fretex,

Fretex har butikker spredt over hele landet, men likevel er det mange som ikke bor så nære at de kan besøke dem. Vi ønsker å gi alle sjansen til å handle brukt .

Hos Fretex handler man med god samvittighet. Man sparer miljøet, bidrar til at folk kommer tilbake til arbeidslivet og støtter Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid.

I sosiale medier:

Zalando.no – Nettbutikken for deg som er glad i klær, sko og mote!

Zalando.no fører mer enn 80.000 forskjellige produkter innen klær, sko og mote for barn, damer og herrer!

zalando.no nettbutikk
Velkommen til zalando.no

Zalando.no er stedet for klær og sko til dame, herre og barn. Faktisk er de nå en av Europest største forhandlere på nett, med levering til 14 land. I september 2012 ble den norske nettsiden endelig lansert. Zalando tilbyr sine kunder en omfattende og spennende shoppingopplevelse. Deres mål er å tilby kundene et bredt spekter av “cutting edge” mote, i tillegg til sportsklær og interiør. Det er enkelt å handle hos Zalando. De har i tillegg en stor satsning på profesjonell kundeservice.

Hvorfor er Zalando allerede blitt en så stor suksess i Europa?

  • 1. De har over 1.500 merker og over 100.000 produkter
  • 2. Alt til herre, dame, og barn innen sko og klær
  • 3. Gratis frakt og retur på enhver ordre
  • 4. Rask levering og sporing av pakker
  • 5. Sikker shopping med et rikt utvalg av sikre betalingsmetoder
  • 6. Enkel og intuitiv navigasjon på nettsiden

Om Zalandos produkter
På Zalando vil du som kunde finne store internasjonale merker som DKNY, Ralph Lauren, Nike og Adidas, samt eksklusivt design fra Karen Millen, See by Chloe og Mikalsky, blant hundrevis av andre velkjente navn. Nye merker og produkter blir lagt til hver dag, slik at fornøyde kunder alltid vil ha god grunn til å komme tilbake.

Gratis frakt og retur

På Zalando behøver ikke kundene å betale en krone for frakt. Å handle klær og sko online er morsomt, men noen ganger passer rett og slett ikke alt man har bestilt. Man kan derfor enkelt og gratis returnere varer i opptil 30 dager etter mottak.

Omfattende og personlig service

Kunder med spørsmål om utvalg eller handel på nett kan ringe gratis eller sende e-post til kundeservice, og raskt få svar fra sakkyndige, profesjonelle og løsningsorienterte kundebehandlere.

Hva venter du på? Besøk Zalando her i dag og gjør noen gode kjøp!

Brandos.no Sko Nettbutikk – Enormt Utvalg Av Sko På Nett !

sko nettbutikk

Brandos.no , norges største sko nettbutikk. Det er ingen tvil om at Brandos har et enormt utvalg av sko på nett. Her finner du damesko, herresko og barnesko av alle slage til billige priser.

Her er noen av produktkategoriene du finner hos Brandos:

Hverdag & fritid sko, Selskapssko, Sportsko, Arbeidssko & Herresko.

Men i tillegg til dette kan du også kjøpe: Brudesko, Ballerinaer sko, Stilletter, Sneakers, Gummistøvler og Boots i nettbutikken deres.

Brandos.no opplysninger:

Brandos i Norge

Brandos åpnet i Norge i september 2008 og ble raskt populær. Brandos har et norsk team som tar hånd om alle dine spørsmål på norsk. Vi synes det er morsomt å jobbe med sko og hjelper deg gjerne når du kontakter oss på kundeservice.

Brandos i tall
Brandos har rundt 415 varemerker og 19453 forskjellige produkter i sortimentet, noe som er Norges største utvalg av sko. Faktum er at Brandos har et av Europas største utvalg av sko på nettet!

Stiftet:
27.06.2008
Org nr:
993 008 575

jig.no – Nettbutikk med klær, sko, tilbehør, med mer

Besøk nettbutikken Jig.no hvis du er glad i gode klær, sko og smykker! Nettbutikk med dameklær og tilbehør.

Nettbutikken Jig.no ble lansert 1. desember 2009 og har et spennede utvalg av varer. Du finner korsetter, korsettkjoler, lange kjoler, korte kjoler, jakker, kåper, sko, støvletter, strømpebukser og masse annet tilbehør! De er også de første til å lansere Damn Heels i Norge! Hos Jig.no kan man finne mange varer til hyggelige priser.

Du kan holde deg oppdatert på deres nyheter både på Facebook og Twitter!

Du kan også holde deg oppdatert på deres nyheter både på Facebook og Twitter.

Heels.com – Sko Nettbutikk – Motesko Til Fest Og Hverdag

Heels.com er en sko nettbutikk fra USA som har et stort utvalg av motesko til fest og hverdag. Alle produkter sendes til Norge.

Land:
Ser du etter et godt utvalg av sko og motesko? Da bør du se på hva Heels.com har å tilby. Finn høye sko som du ikke finner i Norske nettbutikker.

denne linken kan du lese mer om deres informasjon om levering til Norge.

La Redoute Nettbutikk Med Dameklær, Herreklær Og Barneklær Mote

En nettbutikk med klær og mote på Fransk vis. Hos La Redoute finner du dameklær, herreklær og barneklær som virkelig er av god kvalitet og til riktig pris.

La Redoute nettbutikk er klær inspirert av fransk mote og de har et godt utvalg av bl.a. dameklær, herreklær, og barneklær!

Nettbutikken startet opp i Norge i løpet av 2005, og har etter dette hatt en årlig økning på i overkant av 30%. Med andre ord har de hatt en meget godt suksess så langt! La Redoute eies av La Redoute Nordic som er en del av Redcats Nordic gruppen. Redcats Nordic er faktisk markedsleder innenfor Norden med postordrehandel, og har over 3 millioner kunder!

Det som La Redoute sikter etter er å bli oppfattet som enledende og innovativt butikk i klesbransjen. Alle kunder skal bli fornøyd med kvaliteten på plaggene de selger, og derfor kan man være trygg på at klærne går igjennom tester i laboratorier for å sikre dette.

Kort oppsummert tilbyr denne nettbutikken følgende:
– Et solid utvalg av klær for de aller fleste. Man kan si at her er det noe for hele familien, samt sko, accessoirer og mammaklær.
– La Redoute har en eksklusiv stil, med fler enn 150 ulike designere.
– En dynamisk nettbutikk, som ofte oppdaterer og fornyer seg.

LinusLotta Barneklær Nettbutikk – Billige Klær Til Barn På Nett

LinusLotta har et stort utvalg barneklær, babyklær og mammaklær på nett. Trenger ditt barn klær finner du dette i nettbutikken til gode priser.

En barneklær nettbutikk vi ikke kan gjøre annet enn å anbefale er LinusLotta. Her finner man et godt utvalg av klær til barn i de fleste størrelser. Mammaklær er det også å finne. Dette er rett og slett gode klær til bra priser for barn i alderen 0 til 12 år. LinusLotta selger funksjonelle barneklær for aktive barn. Klærne tåler er ment for å tåle lek og aktiviteter. I tillegg til vanlige hverdagsklær finner man også utkledningsklær, festklær, kjoler, barnesko, babyklær og kostymer. Noen pedagogiske leker av høy kvalitet kan du også velge blant.

Noe av det som gjør nettbutikken til et godt valg er at de tilbyr deg rask levering og gode priser! En herlig kombinasjon. Vi vil også trekke fram at nettsiden deres er meget brukervennlig og enkel å navigere seg rundt i.
LinusLotta.com har holdt på siden 1982 og eies i dag av CDON AB og er en del av børsnoterte mediekonsernet MTG.

Noen merker av barneklær du finner i nettbutikken:

Acne Kids, Alfons Åberg, Aya Naya, Bobux, Body Mind, Bola, Calvin Klein Kids, Carriwell, Cecilija S. […..], og mye mye mer!

Nelly.com – Kjøp Klær og Sko For Damer, Herrer og Barn På Nett

Nettbutikken Nelly.com er en del av MTG-konsernets e-handelsvirksomhet. Motebutikken ble kjøpt opp i løpet av 2007.

Kjøpe klær, sko og mote på nett? Da skal du sjekke ut vareutvalget til Nelly! Hos Nelly finner du nemlig et bredt utvalg av dameklær, mammaklær, herreklær og barneklær i alle tenkelig kategorier. Enten du ser etter en ny kjole eller topp til firmafesten eller skjorter og jakker til jobbintervjuet, så kan du regne med å finne det du trenger i denne nettbutikken.

Visjonen til en nettbutikk av denne størrelsen er å tilby et inspirerende utvalg av mote og skjønnhet for den trendbevisste kvinne og mann. Til sammen har Nelly over 400 klesmerker i sortimentet og deres målgruppe er i hovedsak gutter og jenter mellom 18-35 år. Hvis du skulle være i tvil så skal du vite at dette faktisk er Nordens ledende nettbutikk for merkesundertøy, klær og bademote for både kvinner og menn!

Finn klær du vil elske i dag.

Nelly står for:
Bredt sortiment.
Kjente varemerker samt unike varemerker.
Rask levering med fokus på service.