Fretex.no – Nettbutikk Med Moteklær For Damer Og Herrer

Velkommen til vår nettbutikk! Skattekisten er åpen hele døgnet. Her finner du et godt utvalg av second hand. Velg dine favoritter!

profile_253037100_75sq_1353063927

Velkommen til vår nettbutikk!

Fretex kombinerer to store trender innen mote og shopping – vintage og netthandel.

Kunder over hele landet får nå muligheten til å finne vintagegodbiter fra Fretex,

Fretex har butikker spredt over hele landet, men likevel er det mange som ikke bor så nære at de kan besøke dem. Vi ønsker å gi alle sjansen til å handle brukt .

Hos Fretex handler man med god samvittighet. Man sparer miljøet, bidrar til at folk kommer tilbake til arbeidslivet og støtter Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid.

I sosiale medier:

Melona.no – Nettbutikk med barneklær og gaveartikler

Melona.no tilbyr et utvalg av produkter innenfor en rekke ulike kategorier.
Hovedfokus er rabaterte barneklær og gaveartikler.

melona_fff_hoy

Melona.no tilbyr et utvalg av produkter innenfor en rekke ulike kategorier.
Hovedfokus er rabaterte barneklær, gaveartikler og ellers nyttige småprodukter innenfor
kategorier som «mobiltilbehør» og «selskap og fest»
Litt av vårt vareutvalg; barneklær, vesker, mobiltilbehør, veggdekor og pynt til selskap og fest! Produkter som er hyggelig å gi bort til andre, og fint å få selv.
Alle varer på eget lager for rask levering.

I sosiale medier:

http://facebook.com/melona.as

Gant klær nettbutikk – Kjøp klær hos Gant.no For Damer, Herrer og Barn

Gant klær er verdenskjent som et luksus motemerke med en lang historie og har en sterk posisjon i det norske markedet. Deres kolleksjoner inkluderer herre, dame, kids og interiør.

gant klær nettbutikk
gant klær nettbutikk

Litt historie om Gant klær før du besøker nettbutikken deres:
GANT skjorten ble plutselig etter andre verdenskrig en suksess over natten. En viktig årsak var at knapper i kragen var opprinnelig en engelsk innovasjon og det hadde blitt svært fasjonabelt. GANT var den første til å innføre en slik skjorte i større skala på det amerikanske markedet. Kombinasjonen av kvalitet oo stil ble videre en vinnende formel. GANT har siden kommet opp med en rekke kreative skreddersydde funksjoner som har gjort at merket står like sterkt i dag som det gjorde for mange år siden.

Zalando.no – Nettbutikken for deg som er glad i klær, sko og mote!

Zalando.no fører mer enn 80.000 forskjellige produkter innen klær, sko og mote for barn, damer og herrer!

zalando.no nettbutikk
Velkommen til zalando.no

Zalando.no er stedet for klær og sko til dame, herre og barn. Faktisk er de nå en av Europest største forhandlere på nett, med levering til 14 land. I september 2012 ble den norske nettsiden endelig lansert. Zalando tilbyr sine kunder en omfattende og spennende shoppingopplevelse. Deres mål er å tilby kundene et bredt spekter av “cutting edge” mote, i tillegg til sportsklær og interiør. Det er enkelt å handle hos Zalando. De har i tillegg en stor satsning på profesjonell kundeservice.

Hvorfor er Zalando allerede blitt en så stor suksess i Europa?

  • 1. De har over 1.500 merker og over 100.000 produkter
  • 2. Alt til herre, dame, og barn innen sko og klær
  • 3. Gratis frakt og retur på enhver ordre
  • 4. Rask levering og sporing av pakker
  • 5. Sikker shopping med et rikt utvalg av sikre betalingsmetoder
  • 6. Enkel og intuitiv navigasjon på nettsiden

Om Zalandos produkter
På Zalando vil du som kunde finne store internasjonale merker som DKNY, Ralph Lauren, Nike og Adidas, samt eksklusivt design fra Karen Millen, See by Chloe og Mikalsky, blant hundrevis av andre velkjente navn. Nye merker og produkter blir lagt til hver dag, slik at fornøyde kunder alltid vil ha god grunn til å komme tilbake.

Gratis frakt og retur

På Zalando behøver ikke kundene å betale en krone for frakt. Å handle klær og sko online er morsomt, men noen ganger passer rett og slett ikke alt man har bestilt. Man kan derfor enkelt og gratis returnere varer i opptil 30 dager etter mottak.

Omfattende og personlig service

Kunder med spørsmål om utvalg eller handel på nett kan ringe gratis eller sende e-post til kundeservice, og raskt få svar fra sakkyndige, profesjonelle og løsningsorienterte kundebehandlere.

Hva venter du på? Besøk Zalando her i dag og gjør noen gode kjøp!

Ellos Nettbutikk – Klær Og Mote – Barneklær, Dameklær Og Herreklær

Ellos er en kjent nettbutikk med klær og mote. Kjøp barneklær, dameklær eller herreklær til rimelige priser med rask levering.

Ellos er en nettbutikk som i dag eksisterer i Sverige, Norge, Finland og Danmark og selger blant annet varer som Mote, Sport, Hjemmeinnredning og forbrukerelektronikk.

Ellos ble etablert i 1947 og er i dag et datterselskap av Redcats Nordic. Redcats er faktisk verdens 3. største distansehandelsforetak med 19 varemerker og 19.000 ansatte i 18 forskjellige land.

Det er mer enn bare dameklær, barneklær og herreklær man får kjøpt hos Ellos per i dag. Nå kan du også kjøpe:
– Sport – klær, apparater og tilbehør
– Hjemmeinnredning som møbler, hjemtekstil, innendørsbelysning og dekorasjon
– Hjemmeelektronikk somTV, dvd og digitalkameraer m.m.

Å handle hos Ellos er enkelt og trygt!

Ellos har en bred målgruppe og et meget stort utvalg av produkter innen klær, sko, accessoirer, hjemtekstil, innendørsbelysning og hjemelektronikk.
Her finner du mer enn 60 velkjente, populære merkevarer fra f. eks.: Esprit, Zara Home, Twist & Tango, BZR, Levis, Adidas, Nike, Reebok, Puma, Philips, Olympus og Canon.

De har en brukervennlig nettbutikk der kundene enkelt kan finne det siste innen mote og finne inspirasjon samt bestille produkter.

Maximum Klær Nettbutikk – Mote For Damer Og Herrer

Hos Maximum kan man kjøpe klær og mote av god kvalitet! Kjøp kjente merkeklær som Lacoste, Calvin Klein, Quicksilver til både menn og damer.

Maximum er en klær nettbutikk på nett som har holdt på siden mars 2004. Deres visjon fra starten av var å levere klær som det norske folk kan kan føle seg vel med. Nettbutikken fører kjente merker som Lacoste, Calvin Klein, Quicksilver.

Mange av oss føler dessuten ekstra velvære med et designerplagg fra et høyprofilert merke. Denne følelsen er for mange unik, og derfor unner Maximum flest mulig nettopp dette.

Selv om kjente merkevarer ofte er kjent for høy kvalitet, går alle produkter gjennom grundig kontroll for å bli godkjent som produkt på Maximum.no Produktet skal både være komfortabelt i bruk, samt være av en holdbar kvalitet.

Ordet kundetilfredshet har alltid stått i fokus hos Maximum.

Zoovillage Klær – Nettbutikk Med Moteklær For Dame Og Herre På Nett

En klær nettbutikk på nett med moteriktige klær for damer og herrer. Kjøp det siste fra de beste merkene.

Dersom du ønsker å kjøpe moteklær på nett kan Zoovillage være nettbutikken for deg. Her finner du tusenvis av klær, sko og tilbebør fra over 300 merker for dame og herre. Zoovillage startet opp i januar 1998, og faktisk var de blant de første firmaene på internett som solgte klær. Spoler vi frem til i dag er Zoovillage blant de største. Ambisjonen til Zoovillage er å være lett tilgjengelig, døgnåpen shopping på nett for merkeklær, uavhengig hvor kundene er lokalisert. Med deres bakgrunn fra salg på internett av klær, kan de stå fram som et stabilt og godt organisert bedrift med gode kontakter og bransjekunnskap. Det er dette som gjør de i stand til å tilby mer enn 300 ulike varemerker. Vareutvalget strekker seg fra street til sport og videre fra casual til mer formelle klær.

– Tusenvis av klær.
– Daglige nyheter.
– Gratis frakt!
– Full bytterett i 14 dager.
– Over 11 års erfaring.
– Over 300 000 fornøyde kunder.
– Sikker betaling.
– Raske leveranser.

Det som også er lurt å få med seg er at for norske kunder inkluderes toll og norsk mva. i prisen. Dermed er det ingen ekstra avgifter som kommer i tillegg.
Ta en skikk på deres klær i dag.

Fashion Mixology – Nettbutikk Med Klær Og Mote For Trendsettere

En nettbutikk med klær og mote for damer som vil være trygge på å følge med i trendene.

Fashion Mixology fører et ekslusivt utvalg av klær, vesker, smykker og sko fra kjente designer brands fra Skandinavia, Europa og USA. Selv beskriver de seg slik: «Fashion Mixology er Skandinavias Premium Online Fashion Boutique.»

Det dette innebærer er at de har merker som disse på lager: ACNE, Paul & Joe Sister, American Retro, PPQ, Celine Engelstad, TWENTY 8 TWELVE, Mischa Barton, Matthew Williamson og mer.

Kunder i Fashion Mixology kan selvfølgelig forventene raskt levering og fri retur.
Firmaet holder til i Oslo, er dedikert til Skandinavia og leverer designer mote til Norge, Sverige og Danmark. Likevel kan de sende varer utover dette til andre land om kundene vil dette.

Den typiske kundemålgruppen til nettbutikken er motebeviste jenter på utkikk etter det lille ekstra.
Det handler altså om det å sette i sammen trender og mote for å skape det perfekte antrekket.

Videre kan de garantere at de hele tiden er på utskikk etter en helt unik produktmiks som blander premium brands med spesielle selvstendige designere.
Opplev deres klær og mote du også!

La Redoute Nettbutikk Med Dameklær, Herreklær Og Barneklær Mote

En nettbutikk med klær og mote på Fransk vis. Hos La Redoute finner du dameklær, herreklær og barneklær som virkelig er av god kvalitet og til riktig pris.

La Redoute nettbutikk er klær inspirert av fransk mote og de har et godt utvalg av bl.a. dameklær, herreklær, og barneklær!

Nettbutikken startet opp i Norge i løpet av 2005, og har etter dette hatt en årlig økning på i overkant av 30%. Med andre ord har de hatt en meget godt suksess så langt! La Redoute eies av La Redoute Nordic som er en del av Redcats Nordic gruppen. Redcats Nordic er faktisk markedsleder innenfor Norden med postordrehandel, og har over 3 millioner kunder!

Det som La Redoute sikter etter er å bli oppfattet som enledende og innovativt butikk i klesbransjen. Alle kunder skal bli fornøyd med kvaliteten på plaggene de selger, og derfor kan man være trygg på at klærne går igjennom tester i laboratorier for å sikre dette.

Kort oppsummert tilbyr denne nettbutikken følgende:
– Et solid utvalg av klær for de aller fleste. Man kan si at her er det noe for hele familien, samt sko, accessoirer og mammaklær.
– La Redoute har en eksklusiv stil, med fler enn 150 ulike designere.
– En dynamisk nettbutikk, som ofte oppdaterer og fornyer seg.

Nelly.com – Kjøp Klær og Sko For Damer, Herrer og Barn På Nett

Nettbutikken Nelly.com er en del av MTG-konsernets e-handelsvirksomhet. Motebutikken ble kjøpt opp i løpet av 2007.

Kjøpe klær, sko og mote på nett? Da skal du sjekke ut vareutvalget til Nelly! Hos Nelly finner du nemlig et bredt utvalg av dameklær, mammaklær, herreklær og barneklær i alle tenkelig kategorier. Enten du ser etter en ny kjole eller topp til firmafesten eller skjorter og jakker til jobbintervjuet, så kan du regne med å finne det du trenger i denne nettbutikken.

Visjonen til en nettbutikk av denne størrelsen er å tilby et inspirerende utvalg av mote og skjønnhet for den trendbevisste kvinne og mann. Til sammen har Nelly over 400 klesmerker i sortimentet og deres målgruppe er i hovedsak gutter og jenter mellom 18-35 år. Hvis du skulle være i tvil så skal du vite at dette faktisk er Nordens ledende nettbutikk for merkesundertøy, klær og bademote for både kvinner og menn!

Finn klær du vil elske i dag.

Nelly står for:
Bredt sortiment.
Kjente varemerker samt unike varemerker.
Rask levering med fokus på service.