Fretex.no – Nettbutikk Med Moteklær For Damer Og Herrer

Velkommen til vår nettbutikk! Skattekisten er åpen hele døgnet. Her finner du et godt utvalg av second hand. Velg dine favoritter!

profile_253037100_75sq_1353063927

Velkommen til vår nettbutikk!

Fretex kombinerer to store trender innen mote og shopping – vintage og netthandel.

Kunder over hele landet får nå muligheten til å finne vintagegodbiter fra Fretex,

Fretex har butikker spredt over hele landet, men likevel er det mange som ikke bor så nære at de kan besøke dem. Vi ønsker å gi alle sjansen til å handle brukt .

Hos Fretex handler man med god samvittighet. Man sparer miljøet, bidrar til at folk kommer tilbake til arbeidslivet og støtter Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid.

I sosiale medier:

Sportmadness.no – Sport og treningsklær på nett

Treningsklær til sporty jenter og gutter! Få det siste innen treningsklær. Fri frakt over 500, rask levering og personlig service.

sportmadness

Sportmadness.no er en norsk nettbutikk med fokus på trendy og funksjonelle treningsklær. Sportmadness ble etablert i 2013 av Jeanette Nybråten og Stig Hammerstad. Lager og kontor er i Oslo.

Våre kunder er treningsglade jenter og gutter som er opptatt av treningsklærne de har på seg både i forhold til yteevne og funksjonalitet, men også i forhold til det å se fresh ut på trening.

Vi ønsker å være dyktig på kundeservice og ha personlig kontakt med våre spreke kunder. Har dere spørsmål om produktene, levering eller annet, nøl ikke med å ta kontakt med oss via Facebook, Instagram eller vårt kontaktskjema i nettbutikken.

Vi jobber knallhardt med å få varene raskt ut til våre spreke kunder, frakten spanderer vi hvis du handler for mer en 500.

Fernerjacobsen.no – Nettbutikk Og Motehus Med Eksklusive Merkevarer

Ferner Jacobsen er en av landets eldste klesbutikker. Vi finnes nå også på nett!

fernerjacobsen

Ferner Jacobsen AS er en familieeid bedrift med to butikker, en i Oslo og en i Fredrikstad. Etablert så tidlig som 1916 har vi i Ferner Jacobsen vært med på en utrolig reise i moteverdenens trender og utvikling. Dette har vært en avgjørende faktor for at vi i dag besitter den kunnskapen som trengs for at våre kunder skal få den ultimate veiledningen for deres personlige stil.

Med et stort utvalg av eksklusive merkevarer er vårt mål å være en av de ledende høy-profilerte motehusene for menn og kvinner i Skandinavia. Vi har siden vår oppstart hatt fokus på tradisjonell målsøm og high-end fashion, noe som har bidratt til at vi kan gi våre kunder den beste kundeservice og opplevelse i våre butikker.

Når vi nå har tatt steget videre inn i den digitale verdenen er det med våre tradisjoner og verdier i behold. Vi ønsker at du som kunde skal ha vår kunnskap og service tilgjengelig hvor enn du befinner deg. Vi i Ferner Jacobsen skal tilrettelegge både våre fysiske butikker og vår nettbutikk slik at du som kunde blir satt i fokus og at din personlige stil blir tatt vare på.

Stayhard – Klær og mote nettbutikk

Stayhard er en nettbutikk for moteinteresserte menn, med kunden i sentrum. Vareutvalget består av klær og tilbehør fra kjente varemerker så vel som nye og spennende merker.

500x300-netbutikk

Stayhard har et bredt vareutvalg og selger alt fra nye og spennende til store, veletablerte varemerker. I en kundeundersøkelse som nylig ble gjennomført, ble vareutvalget oppgitt som et av Stayhards største fortrinn. Hos Stayhard tar vi ikke for gitt at alle plaggene i en kolleksjon vil tiltale kundene, og derfor håndplukker vi passende plagg fra kolleksjonene. Det betyr at alt som havner i nettbutikken, er tilpasset det kundene vil ha. Det er også viktig for oss at vi selger bare varemerker som vi selv kan stå for.

Stayhard.no er i stadig utvikling og er laget for å gjøre handleopplevelsen så enkel og lystbetont som det bare er mulig. Vi utfører hyppige undersøkelser via kundepaneler, som hjelper oss med å få vite hva kundene faktisk vil ha.
Vårt kundeløfte innebærer at vi alltid jobber hardt for å ha fornøyde kunder. Vi setter kundene våre høyt og står alltid på kundens side. I den siste kundeundersøkelsen oppga 98 % av kundene våre at de gjerne anbefaler Stayhard til vennene sine. Det tallet er vi stolte av, fordi nettopp fornøyde kunder er noe vi jobber hardt for.

Når kunden har lagt inn en bestilling, begynner det viktigste av alt, nemlig å holde det vi lover. Det holder ikke med en lekker nettside, kundeløftet vårt betyr mye mer enn som så. Det å levere i tide og møte kundene på en god måte som overgår forventningene, er minst like viktig for oss. Derfor kan du som kunde alltid regne med å få varene dine raskt hjemsendt. Dessuten har vi en uslåelig lav feilsendingsprosent, noe som betyr en så smidig shoppingopplevelse som mulig.

Skulle du lure på noe rundt kjøpet ditt, er det betryggende å vite at Stayhard strekker seg mot å ha en så god kundeservice som mulig.

Og når det gjelder trygghet, Stayhard er også medlem av Norsk Distanshandel og sertifisert av Trygg E-handel, noe som betyr at man granskes av disse, slik at kundene skal føle seg trygge.

Deadly Goldfish – Nettbutikk med t-skjorter, klær og tilbehør

Lag dine egne klær, kopper og gaveartikler med eget trykk. Drikkeflaske med navn. Stort utvalg av ferdige plagg.

deadlygoldfish

Nettbutikk med t-skjorter, klær og tilbehør for små og store gutter og jenter. Du kan designe dine egne klær, har du en kul tekst kan du få plagg med teksten trykket på. Billig frakt.

Vi har klær til dame, herre og barn samt kopper, handlevesker, pc-bagger og drikkeflasker.

Living Live

Fashion, mote, smykker, bijouteri vesker og annet for alle.

Logo1

Dette er en av Norges nyeste nettbutikker innenfor fashion, mote, smykker, bijouteri, vesker og mange andre ting. Vi er alltid ute etter å være de med det største, det beste og det mest trendy utvalget i vår butikk. derfor er det viktig for oss, at dere som kunder gir tilbakemelding på hva dere liker og ikke liker.

Vi ønsker at kundemassen vår skal få de dem vil ha, og derfor vil vi prøve å ha et godt samarbeid med dem. LivingLive.no eies av firmaet Englegården AS (org.nr. 998198747) som har lokaler på Rena i Østerdalen. Englegården AS er en 100% norsk bedrift med lager i Norge.

Vi jobber ut i fra glede, enkelthet og vekst. LivingLive.no gjenspeiler våre tanker om å ha et levende liv, være bevisst på hva vi gjør og hvorfor. Vi tilstreber oss hele tiden på å bli bedre på det vi holder på med; Være en spire til glede gjennom det vi tilbyr.

Guttelus, Gutteklær Nettbutikk Med Barneklær Til Gode Priser

Kjøp Billige Gutteklær I Nettbutikken Guttelus.no. Her finner du et godt utvalgb med klær utelukkende for gutter. Dette er en rosafri butikk på nett!

Guttelus.no er en nettbutikk som utelukkende fokuserer på klær til små og store gutter (0-8 år). Guttelus.no er en 100% rosa-fri nettbutikk.

Historien bak Nettbutikk: Guttelus.no
Vi er to søstre, Marianne og Susanne, som sammen har startet guttelus.no. Idèen til bedriften kom da vi begge gikk i permisjon med gutt nummer 2. Vi gikk stadig å ergret oss over det dårlige utvalget til guttene våre, spesielt når det kom til klær. Vi ønsket oss et bredere utvalg av fine kvalitetsprodukter, gjerne samlet i en og samme butikk! Så hvorfor ikke ta skjeen i egen hånd?

Velkommen til en rosa-fri butikk!

Hva finner du i nettbutikken Guttelus.no?
Guttelus.no fokuserer utelukkende på produkter til store og små gutter og i nettbutikken finner du blant annet følgende varekategorier:

– Klær 0-2 år
– Klær 2-8 år
– Gutterommet
– Leker
– Wallstickers
– Knagger & knotter
– Barneutstyr
– Barnevogntilbehør
– Tøfler

Guttelus har også en egen side på Facebook.

Underverker.no – Nettbutikk Med Undertøy For Damer, Herrer Og Barn

Underverker.no er en nettbuttikk med et godt utvalg av undertøy for barn, damer og herrer i alle størrelser. Kjøp undertøy på nett og spar tid og penger.

Underverker.no er en nettbutikk hvor du enkelt, stressfritt og trygt kan handle elegant og prisgunstig undertøy fra anerkjente merkeleverandører.

Denne nettbutikken selger undertøy fra anerkjente merkeleverandører. Underverker.no ha stort utvalg undertøy i alle størrelser og modeller og til både menn og kvinner.

De ønsker til enhver tid å tilby et godt utvalg av størrelser (A til H cup) og bh’er til anledninger som: hverdag, fest, sport, bryllup og amming. Underverker.no har et stort utvalg av undertøy som bh, sports-bh, amme-bh, truser, string, hipster, boxer og undertøy for bruden. De har også strømper, nattøy og badetøy. Vi har også flotte produkter for mannen, som boxere, andre underbukser, badebukser, T-skjorter og sokker.

Annerkjente merkevarer
Underverker.no selger undertøy og andre produkter fra kjente merkevarer som: Triumph, Bjørn Borg, Oroblu, Janus, Abecita, Salming, Dovre, Dim, Wonderbra, Shock Absorber, Calvin Klein, Gossard, Berlei, Sunseeker, Calida og Playtex.

jig.no – Nettbutikk med klær, sko, tilbehør, med mer

Besøk nettbutikken Jig.no hvis du er glad i gode klær, sko og smykker! Nettbutikk med dameklær og tilbehør.

Nettbutikken Jig.no ble lansert 1. desember 2009 og har et spennede utvalg av varer. Du finner korsetter, korsettkjoler, lange kjoler, korte kjoler, jakker, kåper, sko, støvletter, strømpebukser og masse annet tilbehør! De er også de første til å lansere Damn Heels i Norge! Hos Jig.no kan man finne mange varer til hyggelige priser.

Du kan holde deg oppdatert på deres nyheter både på Facebook og Twitter!

Du kan også holde deg oppdatert på deres nyheter både på Facebook og Twitter.

Gulp Children’s Clothing

Prisvinnende rocka barne- og babyklær av norsk design.

Lei av blonder og pasteller?

Rocka, rampete og utradisjonelle barne klær av høy kvalitet og norsk design.

Gulp CC er et Rocka, rampete og utradisjonelt konsept for barn fra 0-3 år.
Vi tilbyr tøffe gutteklær som er et mangel på markedet i dag.

GULP er like mye barneklær for voksne som det er voksenklær for barn.


Nå er den norske merkevaren klar igjen med nye frekke hoodies og T-shirts.
Så til dere der ute som trenger en unik gave til en rocka liten gutt, eller
kanskje en tøff jente!?