Lator skiltfabrikk nettbutikk

Et av norges eldste skiltfabrikk har nå åpnet nettbutikk, vi lager alt fra tidsriktige veteranskilt til dørskilt til konkuransedyktige priser.

Latorregbilde2

Bilskilt er nok det vi er mest kjent for. Siden slutten av 1950 tallet og frem til 31. desember 2008 var produksjon av kjennemerker til motorkjøretøyer vår hovedoppgave. Fra 1. januar 2009 opphørte vår produksjon og levering av kjennemerker, på grunn av ny statlig innkjøpsordning. Men har du en veteranbil som er 30 år eller mer, så kan vi fremdeles produsere skilt til deg. Vi har tatt vare på alle de gamle pregeverktøyene våre. Vi kan levere veteranskilt lik dem som var i bruk fra 3. juni 1942 og frem til og med 30. mars 1971. Vi kan også levere den type veteranskilt (ofte omtalt som tidsriktige veteranskilt) som var i bruk fra 1. april 1971 og frem til 30. mars 1982. Samt det som måtte komme av veteranskilt.

Ved siden av denne produksjonen har vi alltid drevet med annen allsidig skiltproduksjon som gravering og foliering.
Vi har gjennom de siste 60 årene utviklet oss til å bli en moderne skiltfabrikk. Vi har nye og moderne maskiner for gravering, lasergravering, foliering, print og fresing. Vår største frese og graveringsmaskin har et arbeidsbord på hele 1.35 x 2.6 m.

Vi har også flere hydrauliske presser til produksjon av pregete skilt. Pregeverktøyene produserer vi for en stor del selv.

Over 60 år i bransjen har gitt oss solid erfaring innen kreative og standardiserte løsninger for både private og bedrifter. Vår målsetning er å levere skilt av god kvalitet til riktige priser.

Ta turen innom nettbutikken for å se vårt enorme utvalg av skilt!